';
qui som. Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV)
L’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV) es va constituir en 2008 com un espai de reflexió, reivindicació i intercanvi per al col·lectiu de persones que treballem en l’àmbit de les polítiques de joventut.
Que són les polítiques de joventut?

Segons la Llei 15/2017, les polítiques de joventut són les intervencions desenvolupades per les professionals de joventut que atenen les necessitats en els diversos àmbits de la vida de totes les persones joves.

Qui són les persones professionals de joventut?

Segons l’article 41 de la Llei 15/2017 de polítiques integrals de joventut, són aquelles persones que actuen en activitats, serveis o equipaments de joventut per al desenvolupament de les polítiques de joventut.

Persones que es dediquen a la recerca, el disseny, la direcció, l’aplicació o l’avaluació de plans, programes o projectes destinats a les persones joves, des de les administracions públiques, l’empresa privada o el teixit associatiu, en el marc de les polítiques de joventut.

Des de tècniques de joventut, informadores juvenils, animadores juvenils… fins a formadores, educadores, monitores o directores d’activitats de temps lliure.

Col·laborem

L’APJCV teixim xarxes de col·laboració per tal de millorar la nostra tasca i defensar les polítiques de joventut i les seues professionals.

Per això, col·laborem de forma activa amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), l’organisme de la Generalitat Valenciana encarregat d’impulsar i coordinar les polítiques de joventut.

També tenim una estreta relació de col·laboració amb el Consell Valencià de la Joventut, l’entitat que aglutina i representa a l’associacionisme juvenil valencià, amb qui treballem braç a braç.

Transparència

Organigrama

Presidència / Ximo Càdiz

Vicepresidència / Amparo Puig

Secretaria / Leo Soria

Tresoreria / Sebas Marín

Vocalies / Gemma Pellicer, Joan M. Rovira, Cèlia Palatsí i Felip Kervarec