Des d’APJCV llancem la campanya #Anemambtot per a visibilitzar el nostre treball

Durant els pròxims mesos des d’APJCV (Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana) desenvoluparem una campanya divulgativa per a visibilitzar i posar en valor la feina que fem els i les professionals que treballem en l’àmbit de les polítiques de joventut, tant en el sector públic com en el sector privat. La campanya es fa amb el suport de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Des de la constitució de les primeres regidories de joventut en els ajuntaments, pas a pas, s’ha creat un ampli i divers teixit professional de personal tècnic amb trajectòries formatives i laborals diferents que ajuden a l’accés de la gent jove a programes i serveis en àmbits tan divers com l’orientació acadèmica i laboral o la sostenibilitat mediambiental. L’aplicació de metodologies de l’educació no formal i el coneixement dels interessos de la joventut són dos dels pilars que sustenten el treball dels i les professionals.

 

Malgrat la importància de la tasca que es realitza amb la gent jove, des de l’APJCV, detectem cert desconeixement sobre qui som i què fem. Amb la present campanya i sota el lema #Anemambtot!, volem posar cares i noms propis al treball dels i les professionals per a visibilitzar la nostra feina a pares, mares, docents, institucions… i, en general, al conjunt de la societat.

La campanya compta amb tres breus vídeos on apareixen una desena de professionals de joventut de la Comunitat Valenciana explicant quin és el seu treball i les seues motivacions. A més a més, hi ha una col·lecció de bàners i accions virals que es desenvoluparan, fonamentalment, en les xarxes socials.