Posa’t al dia. Programa formatiu per a professionals de joventut és una iniciativa de l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV) l’objectiu de la qual és complementar la formació i les competències dels qui treballem en les polítiques de joventut.

Per a això hem preparat una nova programació basada en les demandes formatives que es van detectar en l’Estudi/Cens sobre la nostra realitat a la fi de 2020 i s’ha articulat en “píndoles formatives” dirigides específicament a professionals de joventut. La programació tindrà dos fases, una fins a juliol i una segona de setembre a novembre de 2022.

Les sessions es caracteritzaran per aplicar una metodologia participativa que fomente la interacció del públic.

La formació és en línia per a facilitar que tothom puga participar independetment de la seua ubicació geogràfica. Cada sessió començarà a les 18h i tindrà una duració variable, de 90 a 120 minuts.

En finalitzar cada sessió es convidarà a les i els participants a contestar un qüestionari d’avaluació després del qual rebran el certificat d’assistència.

Una volta obert el termini de les inscripcions, durant els cinc primers dies tindran prioritat les persones sòcies de l’APJCV. Les persones no associades registrades en este període de cinc dies quedaran en llista d’espera. Si queden places lliures, aquestes s’adjudicaran per ordre d’inscripció sense distinció.

Transcorreguts aquests dies, es confirmaran les inscripcions mitjançant un correu electrònic en el qual s’inclourà l’enllaç de connexió a la sessió.

Places limitades.

Més informació: formacio@apjcv.org

PRE-INSCRIPCIONS

Dimarts 7 de juny, 18h.

L’adaptació de la Llei de Contractes a la realitat local: funcions dels serveis proponents i càlcul de les magnituds econòmiques

Germán Martínez

inici de la inscripció: dimecres 18 de maig

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

_____________________________________________

Dimecres 22 de juny, 18h. (NOVA DATA!)

Liderant un futur sostenible amb els ODS: joves en peu d’acció

Federico Buyolo

inici de la inscripció: dimecres 18 de maig

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

_____________________________________________

Dimarts 12 de juliol, 18h.

La influència del clima d’odi en la joventut espanyola: indicis i recomanacions

A. García

inici de la inscripció: dimecres 18 de maig

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ