Posa’t al dia. Programa formatiu per a professionals de joventut és una iniciativa de l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV) l’objectiu de la qual és complementar la formació i les competències dels qui treballem en les polítiques de joventut.

Per a això hem preparat una nova programació basada en les demandes formatives dels i les professionals de joventut i s’ha articulat en “píndoles formatives” dirigides específicament a professionals de joventut. La programació tindrà dos fases, una fins a juliol i una segona de setembre a novembre de 2023.

Les sessions es caracteritzaran per aplicar una metodologia participativa que fomente la interacció del públic.

La formació és en línia per a facilitar que tothom puga participar independetment de la seua ubicació geogràfica. Cada sessió començarà a les 18h i tindrà una duració variable, de 90 a 120 minuts.

En finalitzar cada sessió es convidarà a les i els participants a contestar un qüestionari d’avaluació després del qual rebran el certificat d’assistència.

Una volta obert el termini de les inscripcions, durant els cinc primers dies tindran prioritat les persones sòcies de l’APJCV. Les persones no associades registrades en este període de cinc dies quedaran en llista d’espera. Si queden places lliures, aquestes s’adjudicaran per ordre d’inscripció sense distinció.

Transcorreguts aquests dies, es confirmaran les inscripcions mitjançant un correu electrònic en el qual s’inclourà l’enllaç de connexió a la sessió.

Places limitades.

Més informació: formacio@apjcv.org

__________________________________________________

Dilluns 16 i dimecres 18 d’octubre, 18h

Facilitació de grups de joves: El potencial del conflicte i la gestió del poder des d’una mirada interseccional.

Ana Cameros Zabala. L’ARGILA  .

_____________________________________________________

Dimecres 15 novembre, 18h

L’elaboració de licitacions públiques d’activitats d’oci educatiu i educació no formal. Aportacions des del sector privat. 

Felip Kervarec. AVECOE.

_____________________________________________________

Dimecres 13 de desembre, 18h

Com repensem els espais juvenils des d’una perspectiva feminista. 

Roser Casanovas. COL·LECTIU 6

FORMULARI INSCRIPCIÓ