Posa’t al dia. Programa formatiu per a professionals de joventut és una iniciativa de l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV) l’objectiu de la qual és complementar la formació i les competències dels qui treballem en les polítiques de joventut. La programació està basada en les demandes formatives que es van detectar en l’Estudi/Cens de 2020 i la realitat i demandes dels i les professionals de Joventut i s’ha articulat en “píndoles formatives” dirigides específicament a professionals de joventut.

A continuació publiquem els vídeos de les sessions realitzades en 2023.

Dimarts 25 de abril - Què ofereix Europa per al jovent i com ho podem aprofitar als nostres centres juvenils.

Antonio Benaches

———————————————————————————————————————

Dijous 25 de maig – Quin paper té l’art en la dinamització sociocultural de la joventut – Luis Noguerol


Dijous 15 de juny – Situació laboral de les professionals de joventut – Ana Falomir.

Dilluns 16 i dimecres 18 d’octubre – Facilitació de grups de joves: El potencial del conflicte i la gestió del poder des d’una mirada interseccionalAna Cameros Zabala. L’ARGILA.

Dimecres 15 novembre – L’elaboració de licitacions públiques d’activitats d’oci educatiu i educació no formal. Aportacions des del sector privat – Felip Kervarec. AVECOE.

Dimecres 13 de desembre – Com repensem els espais juvenils des d’una perspectiva feministaRoser Casanovas. COL·LECTIU 6.