Si tens cap dubte sobre qüestions legals i normatives relacionades amb el treball que realitzes en el marc de les polítiques de joventut, amb especial atenció a aspectes com ara les relacions laborals*, salaris i nòmines, la responsabilitat civil, protecció de dades, el compliment de legislació per a la realització d’activitats en matèria d’oci educatiu, culturals… l’APJCV disposa d’un SERVEI D’ORIENTACIÓ LEGAL per a les persones sòcies de l’entitat.

Per a fer la teua consulta has d’enviar un correu a explicant el teu dubte o pregunta: orientacio-legal@apjcv.org i nosaltres la derivarem al nostre equip jurídic. En el termini més breu et respondrem.

*Per a les qüestions relacionades amb el teu contracte laboral (tipus de contracte, continuïtat…etc) has d’emplenar el qüestionari que hi ha més a baix, i adjuntar els documents que se’t sol·liciten.

Les consultes s’atendran per dos juristes amb una àmplia trajectòria professional que estan especialitzats en els temes esmentats, són Ana Falomir i Tomás Martín.

En cap cas el servei pot atendre litigis o assumir la representació en un procediment. Es tracta d’una orientació inicial que pot servir per a derivar a la persona interessada al o la professional més adient per a cada cas

Et recordem que la quota annual de l’APJCV és de 20€ i pots donar-te d’alta des de www.apjcv.org/vull-associar-me